Sök på hemsidan:

Bostadsbolaget

Nu söker Bostadsbolaget en sommarvikarie till receptionen!

Vill du ha ett sommarjobb med stort kundfokus och varierande dagar? Ta chansen och sök jobb som sommarvikarie i vår reception.

Kort om Bostadsbolaget
Mjölby kommun växer och vi närmar oss visionen 30 000 invånare. Det byggs nya bostäder samt skapas nya arbetstillfällen och intresset för Bostadsbolagets 2 600 lägenheter är stort. Bostadsbolaget erbjuder varierande boendemiljöer i flera av kommunens tätorter. Vi är en attraktiv hyresvärd och en aktiv fastighetsägare som genom hållbar förvaltning, renovering och nyproduktion möter framtidens behov och utmaningar.

Bostadsbolagets 2600 lägenheter finns i Mjölby, Skänninge, Mantorp och Väderstad. Vi är ca 40 anställda och 16 av oss finns på vårt huvudkontor. På huvudkontoret finns bygg, fastighet, ekonomi och uthyrning representerat i olika avdelningar. Receptionen hör till bobutiken där även uthyrningen ingår och sammanlagt är vi fyra personer i vårt team.

Arbetsuppgifter
Som sommarvikarie hos oss är du vårt ansikte utåt och kommer arbeta med all sorts kundservice som förekommer i en reception. Du gör att kunder och entreprenörer känner sig välkomna, via besök och telefon. Frågor och felanmälningar slussar du vidare till rätt person i organisationen. Du tar hand om den viktiga post- och nyckelhanteringen och hanterar tillhörande administration i vårt fastighetssystem Momentum PM. Du är även behjälplig i vår bobutik och visar och hjälper till med materialval för våra hyresgäster.

Vem är du?
Vi tror att du är en positiv social person, van att sätta kunden i fokus och ge god service. Vi tror också att du är stresstålig, fokuserad och uppskattar struktur och ordning i din vardag. Du är van vid att arbeta med dator, har lätt för att anpassa dig till nya situationer och att samarbeta med andra människor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är minst 16 år och som vill och kan hjälpa oss under sommaren 2018. Du ska vara intresserad av människor och för kundservice. Vi ser positivt på om du har erfarenhet av liknande arbete. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav och även fler språkkunskaper är ett plus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av vår receptionist Tove Andersson, tel: 0142-85455 eller uthyrningschef Sarah Andersson, tel: 0142-85461. Vill du veta mer om Bostadsbolaget kan du läsa om oss på www.mjolbybostad.selänk till annan webbplats.

Skicka din ansökan, personligt brev och CV, till oss senast onsdagen den 28 februari. Urval sker dock löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut. Märk din ansökan med ”Sommarvikarie” och mejla den till info@mjolbybostad.se. Välkommen att söka redan idag!

Telefon växel: 0142-854 50
Uthyrning: 0142-854 54
Felanmälan: 0142-854 51
E-post: info@mjolbybostad.se
Jourtelefon: 0142-162 80 

Kontakta oss
Bostadsbolaget i Mjölby AB
Box 294
Burensköldsvägen 6
595 23 Mjölby


Öppettider reception

Måndag - torsdag
Fredag
Lunchstängtkl 07.30 - 16.30
kl 07.30 - 16.00
kl 12.00 - 13.00

Copyright © 1998-2013
Botadsbolaget i Mjölby AB

Webbredaktörer: Sarah Andersson
Karin Pettersson
Webbmaster: Stefan Kalm

Öppettider bobutiken 
Måndag - fredag
10 - 12 och 13-15