ROT Västra Lundby, Mjölby
Omfattande renovering av delar av husen på Västra Lundby där vi bland annat byter stammar, renoverar kök och badrum, och installerar passersystem.

165 st

Antal lägenheter

1/8-18

Byggstart

1/8-20

Inflyttningsdatum

ROT Västra Lundby, Mjölby
Husen på Birgittagatan 2, Folkungaplan 3, Smedjegatan 1, 2, 3, 4, 6, Stjärngatan 8, 10 samt Sörbygatan 11 kommer inom de kommande åren att gå igenom en mer omfattande renovering. Husen är byggda under 1960-talet så det är dags att göra en större insats för att se till att husen klarar sig många år framöver.

I husen och lägenheterna kommer bland annat stammar för vatten och avlopp att bytas, köken och badrummen renoveras, byte av el och indragning av fiber, byte av fönster, och installation av passersystem att ske. En hel del alltså. Så snart en entreprenör är upphandlad och ett startdatum finns kommer mer information att skickas ut till de boende på dessa adresser.

En så här stor renovering innebär alltid störningar för de boende. Det är därför viktigt att man tar del av den information som vi delar ut i brevlådor, sätter upp i trapphusen, eller delar med oss av under informationsmöten.