Är du sjuk? Stanna hemma! – Uppdaterad 2020-03-25

Med anledning av coronavirusets spridning ber vi dig som är har luftvägsbesvär, feber, hosta, snuva, nästäppa, halsont eller känner dig allmänt sjuk att inte besöka vår reception, bobutik eller områdeskontor. Är du sjuk vill vi att du stannar hemma oavsett om du varit i ett smittdrabbat område eller inte. Vi uppmanar även vår egen personal att stanna hemma om man känner sig sjuk så att vi tillsammans hjälps åt att undvika onödig smittspridning.

Bostadsbolaget följer självklart Folkhälsomyndighetens allmänna rekommendationer och vill betona hur viktigt det är att tvätta händerna och undvika den fysiska kontakt som går. För senaste informationen om coronaviruset hänvisar vi till Folkhälsomyndighetens hemsida, www.folkhalsomyndigheten.se.

Du vet väl om att du kan kontakta oss på flera sätt?

Från och med torsdagen den 26/3 har huvudkontoret stängt för oanmälda besökare men självklart har vi öppet som vanligt via telefon och genom våra digitala vägar. Mina sidor finns både i vår app och via vår hemsida och här kan du exempelvis göra felanmälan, se din hyresavi och söka lediga lägenheter. Det går också att nå oss både via e-post och per telefon. Här hittar du både mejladresser och telefonnummer till oss.

Felanmälan?

Självklart ska du göra felanmälan om du behöver hjälp med något i din lägenhet. Felanmälan gör du antingen via mina sidor eller genom att ringa oss på telefonnummer 0142-85451. Telefontiden för felanmälan är vardagar kl. 7.30-9.00. När du lämnar felanmälan vill vi att du meddelar oss om du tillhör en riskgrupp så att vi tillsammans med dig kan avgöra hur vi hjälper dig på säkrast sätt.

Förståelse och tålamod

Du kan känna dig trygg med att våra medarbetare följer de riktlinjer myndigheterna gått ut med – vi är inte är på jobbet om vi är sjuka. Om många av våra medarbetare behöver stanna hemma från jobbet kan det leda till att vi har längre svarstider och att det tar lite längre tid än vanligt för dig att få din felanmälan åtgärdad. Vi hoppas och tror att du har både förståelse och tålamod med detta.

Aktuell information på vår hemsida och Facebooksida

Här på vår hemsida hittar du alltid aktuell information. Vi uppdaterar vårt nyhetsflöde och vår Facebooksida med ny information som vi behöver nå ut med till er som kontaktar oss. Önskar du kontakta oss finns alla kontaktuppgifter här under kontakta oss och självklart kan du skicka meddelande till oss på Facebook. Vet du inte vem du ska vända dig till och har allmänna frågor om exempelvis hur Bostadsbolaget arbetar kan du kontakta vår VD Torbjörn Olsson, antingen via torbjorn.olsson@mjolbybostad.se eller genom att ringa 0142-85460.

Kvinna som trycker på sin mobil