Bostadsbolaget stänger återigen för besök

Bostadsbolaget följer Folkhälsomyndighetens och region Östergötlands restriktioner och har idag bestämt att återigen stänga vårt huvudkontor för spontanbesök. Detta gäller från och med fredag 30 oktober och tills vidare.

Folkhälsomyndigheten och region Östergötland har beslutat om ytterligare lokala restriktioner för vår närområde. Läget i Östergötland är allvarligt med en kraftig smittspridning och i gällande restriktioner uppmanas alla i Östergötland att hålla fysiskt avstånd, stanna hemma om du är sjuk, avstå alla sociala sammanhang och enbart umgås med de man bor tillsammans med. I restriktionerna finns även en avrådan att besöka fysiska butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym. Nödvändiga besök i livmedelbutiker eller apotek kan dock göras. Restriktionerna gäller från och med nu och till 19 november men kan komma att förlängas. Mer information om vad som gäller för både Sverige och Östergötland kan du läsa här.

Ska du flytta in eller ut till 1 november?

Bostadsbolaget har stängt för spontanbesök från och med fredagen den 30 oktober. Vi har däremot tillfälligt öppet för in- och utlämning av nycklar för er som ska flytta. De tider då vi ENBART har öppet för er som ska flytta är: fredagen den 30 oktober kl. 10-12 och måndagen den 2 november kl. 7.30-16.00. Självklart ska du som besöker oss vara frisk och vi hjälps åt att hålla fysiskt avstånd till varandra.

Du som flyttar lämnar in dina nycklar till oss utomhus senast kl. 10.00 måndag 2/11 och du som ska hämta nycklar hämtar dessa i vår reception tidigast kl. 14.00 måndag 2/11. Många av er som flyttar kommer vanligtvis kl. 14 och eftersom vi vill undvika köbildning rekommenderar vi att ni som har möjlighet besöker oss senare under eftermiddagen. Vi kommer att begränsa antalet personer som samtidigt får vistas i vår reception för att kunna hålla rekommenderat fysiskt avstånd.

Behöver du kontakta oss?

I de allra flesta fall kan vi hjälpa till genom andra kontaktvägar än just ett besök hos oss. Många av de frågor och ärenden som du behöver hjälp med kan vi lösa antingen via telefon, chatt eller mejl. Därför har vi givetvis fortfarande öppet som vanligt via telefon, mejl och via mina sidor. Klicka här för att hitta alla våra kontaktuppgifter.

Har du ett ärende där du behöver träffa oss personligen kan du boka en tid genom att mejla till info@mjolbybostad.se eller genom att ringa oss på telefonnummer 0142-85450. Dessa bokade besök erbjuder vi under förutsättning att du som kommer är frisk.

Tillsammans kan vi hjälpas åt och göra skillnad!

Bostadsbolagets logga