Bostadsbolaget stänger tillfälligt för besök

För att undvika smittspridning kommer Bostadsbolagets huvudkontor att ha stängt för spontana besök från och med torsdagen den 26 mars. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har fattat ett beslut om att begränsa vår personkontakt som en extra säkerhetsåtgärd för att minska risken att sprida smitta. Detta innebär alltså att vår reception och bobutik kommer att vara stängd för oanmälda besökare från och med torsdag 26 mars. Detta gäller i första hand till och med tisdagen den 31 mars och förlängs med all sannolikhet under en längre period.

I de allra flesta fall kan vi hjälpa till genom andra kontaktvägar än just ett besök hos oss. Många av de frågor och ärenden som du behöver hjälp med kan vi lösa antingen via telefon eller mejl. Därför har vi givetvis fortfarande öppet som vanligt via telefon, mejl och via mina sidor.  Klicka här för att hitta alla våra kontaktuppgifter.

Har du ett ärende där du behöver träffa oss personligen kan du boka en tid genom att mejla till info@mjolbybostad.se eller genom att ringa oss på telefonnummer 0142-85450. Dessa bokade besök erbjuder vi under förutsättning att du som kommer är frisk.

Ska du lämna in eller hämta nycklar i samband med månadsskiftet? Vi räknar med att öppna receptionen onsdagen den 1/4 för er som flyttar in eller ut. Mer information kommer inom kort till er som berörs.

Klicka här för att läsa mer om hur Bostadsbolaget arbetar för att minska smittspridningen av coronaviruset.

Tillsammans kan vi hjälpas åt och göra skillnad!

Bostadsbolagets logga