Mina sidor

Du har väl inte missat att det finns en hel del information för dig när du loggar in på mina sidor? Du kan bland annat ta del av följande:

  • Se din hyresavtal och planlösning
  • Göra felanmälan där du kan bifoga foton på den som är trasigt eller fel
  • Se underhållsstatus och beställa HLU (hyresgäststyrt underhåll) under hösten
  • Möjlighet att fylla i en tillfällig adress

Bostadsbolagets app

Ett smidigt sätt att både ha koll på lediga lägenheter och info kring din lägenhet hittar du i vår app. Sök på Bostadsbolaget i Mjölby i App Store eller Google Play och ladda ner. Tillåter du pushnotiser kan du snabbt få information om sånt som rör din lägenhet eller ditt hus/område. Vi skickar inte ut någon reklam, bara information.

På gång för dig som hyresgäst

Är du nyfiken på våra olika event och aktiviteter? Under 2020 händer det massor för dig som hyresgäst. Vi har återkommande containerdagar där vi träffar er hyresgäster på plats i era områden, vi erbjuder seniorträffar i Mjölby till er som uppskattar att träffas, Hyresgästföreningen erbjuder både dans och stickcafé på våra områden, Mjölby Södra erbjuder gratis fotbollsskola till alla barn som bor hos Bostadsbolaget och mycket mycket mer. Vi fortsätter med vår uppskattade sommarturné där vi bland annat finns på plats på Skill Mjölby stadslopp, Musik i Gästis och vår absoluta höjdpunkt Bostadsbolagets dag.

I vår eventkalender kan du hitta allt som händer och sker i våra områden.

Områdesteam

Våra lägenheter finns uppdelade på fyra områden, Mjölby Södra, Mjölby Norra, Mantorp och Skänninge/Väderstad. Här kan du läsa om vilket område din adress tillhör och vilket områdesteam som arbetar hos dig.

På gång

Bostadsbolaget arrangerar aktiviteter och möten under hela året. Ibland i egen regi och ibland med andra samarbetspartners. Här kan du läsa mer om vad som är på gång i ditt område.

Nyheter till dig som bor hos oss

Information om coronaviruset på olika språk

Folkhälsomyndigheten har tagit fram information om hur vi tillsammans kan förhindra spridningen av cornaviruset (covid-19) på flera olika språk. Klicka här för att ta dig till den sidan.

Containerdag på Mjölby Norra

Nu har det blivit dags för våra hyresgäster på Prästgårdsliden, Hövitsmannen, Statsrådet och Tunet att få rensa och slänga grovsopor! Vi kommer ha containrar uppställda på Prästgårdsliden och i svängen vid Ramstadgatan torsdag den 26 mars klockan 8-18. Välkommen med ditt skräp!

Dags för containerdag på Mjölby södra!

Containerdag på Mjölby södra! Nu har du chansen att kasta sånt som du inte kan slänga bland hushållssopor eller återvinning. Det kan vara trasiga möbler, leksaker, mattor, stekpannor, träavfall eller andra stora saker som du inte längre behöver. Vi ställer upp containrar på Stjärngatan, Gräsvägen, Kapellgatan, Skattegårdsgatan och Vintergatan onsdag den 19 februari mellan klockan […]