Mina sidor

Du har väl inte missat att det finns en hel del information för dig när du loggar in på mina sidor? Du kan bland annat ta del av följande:

  • Se ditt hyresavtal och planlösning.
  • Göra felanmälan där du kan bifoga foton på det som är trasigt eller fel samt se status på din felanmälan.
  • Se underhållsstatus och beställa HLU (hyresgäststyrt underhåll). Detta skrev vanligtvis varje år under oktober månad.
  • Möjlighet att fylla i en tillfällig adress.

Bostadsbolagets app

Ett smidigt sätt att både ha koll på lediga lägenheter och få info kring din lägenhet hittar du i vår app. Sök på Bostadsbolaget i Mjölby i App Store eller Google Play och ladda ner. Tillåter du pushnotiser får du snabbt information om sånt som rör din lägenhet eller ditt hus/område. Vi skickar inte ut någon reklam, bara information!

Eventkalender

Corona fortsätter att sätta prägel på 2021. Vi vet inte riktigt vilka aktiviteter och event som kommer blir av i år än, men planerar för att kunna sponsra och engagera oss i föreningar och klubbar i kommunen som vanligt. Våra uppskattade containerdagar kommer definitivt bli av under året. Mer info hittar du i vår eventkalender.

Våra områden

Våra lägenheter finns uppdelade på fyra områden, Mjölby Södra, Mjölby Norra, Mantorp och Skänninge/Väderstad. Här kan du läsa om vilket område din adress tillhör och vilket områdesteam som arbetar hos dig.

Eventkalender

Bostadsbolaget arrangerar aktiviteter och möten under hela året. Ibland i egen regi och ibland med andra samarbetspartners. Här kan du läsa mer om vad som är på gång i ditt område.

Nyheter till dig som bor hos oss

Projekt mitt p-liden

Vi har under den senaste tiden fått till oss att våra hyresgäster på Prästgårdsliden upplever sitt område som bortglömt och otryggt. Det slängs skräp hur som helst och man upplever att området inte är så som det var tidigare. Vi har försökt med nya rutiner kring bland annat våra återvinningsrum och arbetat hårt för att […]

Nya hyror för kallgarage

Hyrorna för våra garage och parkeringar har varit oförändrade under flera år och i årets hyresförhandling kom Bostadsbolaget och Hyresgästföreningen överens om en höjning från 1 juli. Målsättningen var att få till en mer enhetlig hyressättning. Alla som ha carport kommer få betala 350 kr och kallgaragen kommer få en hyra på mellan 350 kr […]

Information angående in- och utflyttning 1 april

Från och med 1 mars har vi nya rutiner kring inlämning och utlämning av nycklar. Ska du lämna eller hämta nycklar till en lägenhet eller garage i Skänninge/Väderstad eller Mjölby Södra gör du som tidigare – det vill säga lämnar och hämtar nycklarna i vår reception i Mjölby. Du som ska lämna eller hämta nycklar […]