För dig som bor hos oss

Ditt hem är vårt arbete! Bostadsbolaget har närmare 50 anställda, som arbetar för att ditt boende ska bli så bra och bekvämt som möjligt.

Fördelen med att bo i hyresrätt är många. Du behöver inga kunskaper inom fastighetsskötsel eller renovering utan allt sådant utförs av våra duktiga fastighetsskötare och hantverkare. Här kan du läsa om allt som rör ditt boende. Vi besvarar bland annat frågor som rör: bredband, hemförsäkring, tv-kanaler, hur du gör felanmälan m.m. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor om ditt boende. Vi finns till för att hjälpa dig!

Områdesteam

Våra lägenheter finns uppdelade på fyra områden, Mjölby Södra, Mjölby Norra, Mantorp och Skänninge/Väderstad. Här kan du läsa om vilket område din adress tillhör och vilket områdesteam som arbetar hos dig.

På gång

Bostadsbolaget arrangerar aktiviteter och möten under hela året. Ibland i egen regi och ibland med andra samarbetspartners. Här kan du läsa mer om vad som är på gång i ditt område .

Nyheter till dig som bor hos oss

Eldningsförbuden upphävt

Länsstyrelsen i Östergötland har beslutat att upphäva eldningsförbudet. Vi vill dock uppmana alla våra hyresgäster att vara försiktiga när ni eldar. Läs gärna mer på Mjölby kommuns hemsida.

Prova på tennis på sportlovet

Du som bor hos oss är hjärtligt välkommen att prova på att spela tennis på sportlovet. Tisdagen den 19 februari är hallen öppen för dig mellan klockan 13-15. Rack och bollar finns att låna och personal från Mjölby tennisklubb är med hela tiden för att dela av sig av tips och tricks. Vi ses!

Kom & åk skridskor med oss!

Du har väl inte missat att våra hyresgäster har Mjölby ishall för sin själva nu på fredag mellan klockan 8-13:30? Packa med utrustning och matsäck och häng med oss på isen!