Mina sidor

Du har väl inte missat att det finns en hel del information för dig när du loggar in på mina sidor? Du kan bland annat ta del av följande:

  • Se din hyresavtal och planlösning
  • Göra felanmälan där du kan bifoga foton på den som är trasigt eller fel
  • Se underhållsstatus och beställa HLU (hyresgäststyrt underhåll) under hösten
  • Möjlighet att fylla i en tillfällig adress

Bostadsbolagets app

Ett smidigt sätt att både ha koll på lediga lägenheter och info kring din lägenhet hittar du i vår app. Sök på Bostadsbolaget i Mjölby i App Store eller Google Play och ladda ner. Tillåter du pushnotiser kan du snabbt få information om sånt som rör din lägenhet eller ditt hus/område. Vi skickar inte ut någon reklam, bara information.

På gång för dig som hyresgäst

Är du nyfiken på våra olika event och aktiviteter? Under 2020 händer det massor för dig som hyresgäst. Vi har återkommande containerdagar där vi träffar er hyresgäster på plats i era områden, vi erbjuder seniorträffar i Mjölby till er som uppskattar att träffas, Hyresgästföreningen erbjuder både dans och stickcafé på våra områden, Mjölby Södra erbjuder gratis fotbollsskola till alla barn som bor hos Bostadsbolaget och mycket mycket mer. Vi fortsätter med vår uppskattade sommarturné där vi bland annat finns på plats på Skill Mjölby stadslopp, Musik i Gästis och vår absoluta höjdpunkt Bostadsbolagets dag.

I vår eventkalender kan du hitta allt som händer och sker i våra områden.

Områdesteam

Våra lägenheter finns uppdelade på fyra områden, Mjölby Södra, Mjölby Norra, Mantorp och Skänninge/Väderstad. Här kan du läsa om vilket område din adress tillhör och vilket områdesteam som arbetar hos dig.

På gång

Bostadsbolaget arrangerar aktiviteter och möten under hela året. Ibland i egen regi och ibland med andra samarbetspartners. Här kan du läsa mer om vad som är på gång i ditt område.

Nyheter till dig som bor hos oss

Nu är det dags att se över våra garage

Bostadsbolaget kommer under 2020 inventera alla garage för att försäkra att säkerheten uppfylls med avseende av brand och miljö. Garage är endast till för förvaring av motorfordon med tillhörande utrustning, till exempel däck och hyllor med tillbehör. Reparations- och underhållsarbeten är inte tillåtna. Brandfarliga vätskor får inte heller förvaras i garage. Vad innebär inventeringen? I […]

Nya tider för in-och utlämning av nycklar

Från och med 1 september 2020 kommer vi ha nya hålltider för dig som ska lämna och/eller hämta nycklar till din lägenhet och/eller garage. Anledningen till den här förändringen beror på att vi vill slutbesikta alla lägenheter för att säkerställa så att de är städade och i ett gott skick innan nya hyresgästen flyttar in. […]

Lär dig fotbollsknep tillsammans med Mjölby Södra IF

Innan coronaviruset drog fram och ställde in alla aktiviteter i dess väg, hade vi planer på att ha fotbollsskola ute i våra områden tillsammans med Mjölby Södra IF.  Nu blev det inte riktigt så, men istället har pojkar födda 2013 ställt upp för att visa lite övningar du enkelt kan göra hemma. Allt du behöver […]