För dig som bor hos oss

Ditt hem är vårt arbete! Bostadsbolaget har närmare 50 anställda, som arbetar för att ditt boende ska bli så bra och bekvämt som möjligt.

Fördelen med att bo i hyresrätt är många. Du behöver inga kunskaper inom fastighetsskötsel eller renovering utan allt sådant utförs av våra duktiga fastighetsskötare och hantverkare. Här kan du läsa om allt som rör ditt boende. Vi besvarar bland annat frågor som rör: bredband, hemförsäkring, tv-kanaler, hur du gör felanmälan m.m. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor om ditt boende. Vi finns till för att hjälpa dig!

Områdesteam

Våra lägenheter finns uppdelade på fyra områden, Mjölby Södra, Mjölby Norra, Mantorp och Skänninge/Väderstad. Här kan du läsa om vilket område din adress tillhör och vilket områdesteam som arbetar hos dig.

På gång

Bostadsbolaget arrangerar aktiviteter och möten under hela året. Ibland i egen regi och ibland med andra samarbetspartners. Här kan du läsa mer om vad som är på gång i ditt område.

Nyheter till dig som bor hos oss

Fastighetsavdelningen tipsar inför sommaren

Sommar är förknippat med ett antal frågeställningar kring grillning, bad med mera. Peter Gustavsson, boende- och utvecklingsansvarig ger våra hyresgäster vägledning så att alla får en säker samt trevlig boendemiljö. Får jag grilla på min balkong/uteplats? Det är förbjudet att grilla med kol- eller gasolgrill på balkong och uteplats med anledning av den höga brandrisken. […]

Bostadsbolagets sommarturné!

I sommar händer det massor med spännande saker! Vi finns på plats på Musik i Gästis den 14/8 då Maria Möller uppträder tillsammans med Mjölby Storband. Lördag den 17 augusti har vi öppet hus på Kungshöga Trygghetsboende där vi har inflyttning i 24 sprillans nya lägenheter i oktober. Lördagen den 24 augusti välkomnar vi alla […]

Eldningsförbuden upphävt

Länsstyrelsen i Östergötland har beslutat att upphäva eldningsförbudet. Vi vill dock uppmana alla våra hyresgäster att vara försiktiga när ni eldar. Läs gärna mer på Mjölby kommuns hemsida.