Mina sidor

Du har väl inte missat att det finns en hel del information för dig när du loggar in på mina sidor? Du kan bland annat ta del av följande:

  • Se ditt hyresavtal och planlösning.
  • Göra felanmälan där du kan bifoga foton på det som är trasigt eller fel samt se status på din felanmälan.
  • Se underhållsstatus och beställa HLU (hyresgäststyrt underhåll). Detta skrev vanligtvis varje år under oktober månad.
  • Möjlighet att fylla i en tillfällig adress.

Bostadsbolagets app

Ett smidigt sätt att både ha koll på lediga lägenheter och få info kring din lägenhet hittar du i vår app. Sök på Bostadsbolaget i Mjölby i App Store eller Google Play och ladda ner. Tillåter du pushnotiser får du snabbt information om sånt som rör din lägenhet eller ditt hus/område. Vi skickar inte ut någon reklam, bara information!

Eventkalender

Corona fortsätter att sätta prägel på 2021. Vi vet inte riktigt vilka aktiviteter och event som kommer blir av i år än, men planerar för att kunna sponsra och engagera oss i föreningar och klubbar i kommunen som vanligt. Våra uppskattade containerdagar kommer definitivt bli av under året. Mer info hittar du i vår eventkalender.

Våra områden

Våra lägenheter finns uppdelade på fyra områden, Mjölby Södra, Mjölby Norra, Mantorp och Skänninge/Väderstad. Här kan du läsa om vilket område din adress tillhör och vilket områdesteam som arbetar hos dig.

Eventkalender

Bostadsbolaget arrangerar aktiviteter och möten under hela året. Ibland i egen regi och ibland med andra samarbetspartners. Här kan du läsa mer om vad som är på gång i ditt område.

Nyheter till dig som bor hos oss

Nytt återvinningsrum på Stora Torget i Mjölby

Vi har glädjen att meddela alla våra hyresgäster kring Stora Torget att vi bygget ett nytt återvinningsrum bakom Stora Torget 4. Det nuvarande lilla återvinningsrummet på Magasinsgatan kommer att stängas och ersättas av detta. Det nya återvinningsrummet kommer ligga i anslutning till garagelängan och ha öppet till de olika kärlen utifrån. Här kommer du kunna […]

Nu är snön här!

Äntligen har vintern kommit till oss! Bostadsbolaget arbetar aktivt med både snöröjning och bekämpa halka. Vi har entreprenörer som hjälper oss med plogning och stöttar även upp med egen personal när det gäller att skotta våra områden. Så arbetar Bostadsbolaget med snö och halka (öppnas i ny flik).

Månadsskiftet Januari 2021

Vi fortsätter att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har därför delvis öppet utomhus för dig som ska flytta till eller från oss i januari. Eftersom 1 januari är en helgdag, som dessutom infaller på en fredag, betyder det att dagen för nyckelinlämning och nyckelhämtning blir på måndagen den 4 januari. Du som ska lämna nycklar: Du […]