Mina sidor

Du har väl inte missat att det finns en hel del information för dig när du loggar in på mina sidor? Du kan bland annat ta del av följande:

  • Se ditt hyresavtal och planlösning.
  • Göra felanmälan där du kan bifoga foton på det som är trasigt eller fel samt se status på din felanmälan.
  • Se underhållsstatus och beställa HLU (hyresgäststyrt underhåll). Detta skrev vanligtvis varje år under oktober månad.
  • Möjlighet att fylla i en tillfällig adress.

Bostadsbolagets app

Ett smidigt sätt att både ha koll på lediga lägenheter och få info kring din lägenhet hittar du i vår app. Sök på Bostadsbolaget i Mjölby i App Store eller Google Play och ladda ner. Tillåter du pushnotiser får du snabbt information om sånt som rör din lägenhet eller ditt hus/område. Vi skickar inte ut någon reklam, bara information!

På gång för dig som hyresgäst

2020 har färgats av coronapandemin, därför har näst intill alla våra planerade event har ställts in. Något som vi däremot fortsätter med är våra containerdagar – då du kan passa på att slänga grovsopor och träffa oss ute på ditt område. Tider för containerdagarna hittar du i vår eventkalender.

Områdesteam

Våra lägenheter finns uppdelade på fyra områden, Mjölby Södra, Mjölby Norra, Mantorp och Skänninge/Väderstad. Här kan du läsa om vilket område din adress tillhör och vilket områdesteam som arbetar hos dig.

På gång

Bostadsbolaget arrangerar aktiviteter och möten under hela året. Ibland i egen regi och ibland med andra samarbetspartners. Här kan du läsa mer om vad som är på gång i ditt område.

Nyheter till dig som bor hos oss

Hyresgästundersökning gällande corona

Idag kommer ett urval av våra hyresgäster få möjligheten att delta i en undersökning kring hur vi, som bostadsbolag, har hanterat corona. Undersökningen skickas ut via mejl och sms och som avsändare står AktivBo Analytics. Tack för din hjälp med att delta i undersökningen!

Nu kan du logga in enkelt på mina sidor och i appen med BankID!

Från och med nu kan du som söker lägenhet eller redan bor hos oss logga in på mina sidor och i appen med hjälp av BankID. På inloggningssidan har det redan tidigare varit möjligt att antingen logga in med användarnamn och lösenord eller med din hyresavi men nu finns även BankID och Mobilt BankID som […]

Sista lägenheten rotad och klar!

I veckan blev den allra sista lägenheten på Birgittagatan 2 B klar. Totalt har nu 165 lägenheter renoverats och fått nya stammar i kök och badrum. Tack alla ni hyresgäster som har klarat av att bo kvar i lägenheten under hela den här processen. Nu fortsätter arbetet med att putsa fasaderna i en röd fin […]