Mina sidor

Du har väl inte missat att det finns en hel del information för dig när du loggar in på mina sidor? Du kan bland annat ta del av följande:

  • Se ditt hyresavtal och planlösning.
  • Göra felanmälan där du kan bifoga foton på det som är trasigt eller fel samt se status på din felanmälan.
  • Se underhållsstatus och beställa HLU (hyresgäststyrt underhåll). Detta skrev vanligtvis varje år under oktober månad.
  • Möjlighet att fylla i en tillfällig adress.

Bostadsbolagets app

Ett smidigt sätt att både ha koll på lediga lägenheter och få info kring din lägenhet hittar du i vår app. Sök på Bostadsbolaget i Mjölby i App Store eller Google Play och ladda ner. Tillåter du pushnotiser får du snabbt information om sånt som rör din lägenhet eller ditt hus/område. Vi skickar inte ut någon reklam, bara information!

På gång för dig som hyresgäst

2020 har färgats av coronapandemin, därför har näst intill alla våra planerade event har ställts in. Något som vi däremot fortsätter med är våra containerdagar – då du kan passa på att slänga grovsopor och träffa oss ute på ditt område. Tider för containerdagarna hittar du i vår eventkalender.

Områdesteam

Våra lägenheter finns uppdelade på fyra områden, Mjölby Södra, Mjölby Norra, Mantorp och Skänninge/Väderstad. Här kan du läsa om vilket område din adress tillhör och vilket områdesteam som arbetar hos dig.

På gång

Bostadsbolaget arrangerar aktiviteter och möten under hela året. Ibland i egen regi och ibland med andra samarbetspartners. Här kan du läsa mer om vad som är på gång i ditt område.

Nyheter till dig som bor hos oss

Bostadsbolaget stänger återigen för besök

Bostadsbolaget följer Folkhälsomyndighetens och region Östergötlands restriktioner och har idag bestämt att återigen stänga vårt huvudkontor för spontanbesök. Detta gäller från och med fredag 30 oktober och tills vidare. Folkhälsomyndigheten och region Östergötland har beslutat om ytterligare lokala restriktioner för vår närområde. Läget i Östergötland är allvarligt med en kraftig smittspridning och i gällande restriktioner […]

Nygamla ansikten ute på våra områden

Från och med måndag 2 november får våra hyresgäster ett par nygamla ansikten att bekanta sig med. ”Ibland är det bra att blanda om lite i våra områdesteam, det blir ett naturligt sätt för våra fastighetsskötare att vidareutveckla sig och komma på nya arbetssätt” säger Tobias Vinberg som är chef över fastighetsskötseln på Bostadsbolaget i […]

Nyhet – chatta med oss!

Nu har Bostadsbolaget skapat ytterligare en kontaktväg i och med att du från och med nu kan chatta med oss. Vi finns online dagtid och här hittar du också svar på våra vanligaste frågor och ett kontaktformulär. Allt hittar du i det lilla fönstret nere i vänsterkanten här på hemsidan. Chatten är bara ett av […]