För dig som bor hos oss

Ditt hem är vårt arbete! Bostadsbolaget har närmare 50 anställda, som arbetar för att ditt boende ska bli så bra och bekvämt som möjligt.

Fördelen med att bo i hyresrätt är många. Du behöver inga kunskaper inom fastighetsskötsel eller renovering utan allt sådant utförs av våra duktiga fastighetsskötare och hantverkare. Här kan du läsa om allt som rör ditt boende. Vi besvarar bland annat frågor som rör: bredband, hemförsäkring, tv-kanaler, hur du gör felanmälan m.m. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor om ditt boende. Vi finns till för att hjälpa dig!

Områdesteam

Våra lägenheter finns uppdelade på fyra områden, Mjölby Södra, Mjölby Norra, Mantorp och Skänninge/Väderstad. Här kan du läsa om vilket område din adress tillhör och vilket områdesteam som arbetar hos dig.

På gång

Bostadsbolaget arrangerar aktiviteter och möten under hela året. Ibland i egen regi och ibland med andra samarbetspartners. Här kan du läsa mer om vad som är på gång i ditt område.

Nyheter till dig som bor hos oss

Tips för dig som ska flytta 1 september

👉September är en månad då många flyttar. Här kommer lite tips till dig som ska vidare på nya äventyr månadsskiftet augusti/september. 🧐Har du sagt upp din lägenhet till den 1/9 har du fram till klockan 12.00 den dagen att lämna in dina lägenhetsnycklar till vår reception. Eftersom 1/9 är på en söndag har du rätt […]

Välkommen på Bostadsbolagets dag!

På lördag mellan klockan 10-13 fyller vi gräsplanen vid fotbollsplanen på Skattegården i Mjölby med aktiviteter för dig som bor hos oss. Klicka här för att läsa mer. Varmt välkommen!

Problem med tvättstugebokning på Tunet

På grund av ett åsknedslag tidigare i sommar har vi varit tvungna att återställa hela bokningssystemet gällande tvättstugorna på Tunet. Tyvärr innebär det att alla bokningar har försvunnit. Det står nu er fritt att boka de tider som finns tillgängliga. Vi beklagar besväret som detta medför er hyresgäster.