Parkeringstillstånd – parkera.se

Nu finns parkera.se i ditt område, en digital tjänst för ditt p-tillstånd

För att underlätta din parkeringsvardag finns nu möjligheten att lösa och hantera ditt parkeringstillstånd digitalt via parkera.se. Här följer instruktioner för att genomföra ett köp och skapa ett konto.

  1. Gå till parkera.se/bostadsbolaget/mjolby
  2. Klicka på det tillstånd du vill registrera.
  3. Fyll i uppgifterna. Fyll i datum från när du vill att ditt p-tillstånd ska börja gälla. Om du vill att tillståndet ska förnyas automatiskt klickar du i “Förnya automatiskt”.
  4. Klicka på fortsätt.
  5. För att skapa ett konto hos parkera.se klickar du på Privatperson under Skapa konto. Fyll i uppgifterna. verifiera din mejladress genom att klicka på länken som skickas till din ifyllda mejladress och gå vidare till nästa steg.
  6. Förutsatt att allt är rätt ifyllt kommer den oranga markeringen som nyss stod på Välj produkt ha flyttats till Kundvagnen/Köp tillstånd (du måste vara inloggad för att kunna komma vidare till kundvagnen). Kontrollera att alla uppgifter stämmer.
  7. Klicka på Genomför köp. Nu kommer du få en bekräftelse på att tillståndet har registrerats på din mejl. I mejlet framgår även hur länge tillståndet är giltigt och annan viktig information

Om du redan har ett konto anger du din mejladress och det lösenord du valde när du skapade kontot och klickar på Logga in.

Behöver du hjälp med att beställa parkeringstillstånd? Ring kundtjänst på telefonnummer 010-470 10 30.