Digitala bokningstavlor i tvättstugor – så här funkar det!

I våra hus på Prästgårdsliden, Järnvägsgatan 2, Lagmansgatan 1, Norra Strandvägen 1 & 3, Kyrkogatan 12 och Fabriksgatan 3 i Mjölby, Centrumhuset och Vifolkavägen 3 i Mantorp, Trojenborgsstigen och Lilla Vallgatan 4, 5, 7 och 8 i Skänninge har vi elektroniska bokningstavlor till våra tvättstugor.

Det innebär att man bokar tvättid digitalt med sin tagg antingen i trapphuset, på webben eller via en app. Tvättiden är då låst till just den som har bokat och ingen annan kan komma in i tvättstugan under den tiden.

Boka tvättid med tagg direkt på bokningstavlan

Klicka här för att få information om hur du bokar tvättid på bokningstavlan i huset. Se information

Boka tvättid via webben

För att kunna använda sig av webbokningen behövs en personlig pinkod, denna pinkod kan hämtas ut på vårt huvudkontor på Burensköldsvägen i Mjölby. Klicka på webbokning för att få info om hur du går tillväga.

Boka tvättid via din mobil
Så kommer du igång med att boka tvättider via appen:
1. Börja med att ladda hem Electrolux app i din smart-phone.
2. Logga in med ditt användarnamn som är ditt 8 siffriga lägenhetsnummer inklusive bindestreck, ex 123-45-6-78 (observera att boende på Prästgårdsliden och på Norra Strandvägen 1 & 3 ska utesluta det första bindestrecket, d.v.s 12345-6-78). Ange sedan ditt lösenord (samma som du använder när du bokar tvättider digitalt). Har du inget lösenord hjälper vi dig med det i receptionen
3. Tryck på din tvättstuga.
4. Längst ner på sidan som kommer upp står det med lila text använd mobilen för att boka – tryck där. Du får nu upp en bild på en QR-kod på dataskärmen.
5. Öppna appen i din mobil och scanna QR-koden.
6. Klart! Nu är dina (och tvättstugans) uppgifter laddade i appen och du kan boka och avboka tvättider enkelt och smidigt var du än befinner dig.