Ekonomi

Sommar och semester

Ekonomiavdelningen kommer finnas på plats hela sommaren, fast med begränsad tillgänglighet under veckorna 28 – 32. Kontoret är fortsatt stängt för spontanbesök, men det går bra att nå oss på telefon och mail.

Ha en fin sommar!

 

Vi som jobbar på ekonomiavdelningen heter Jonas, Annki, Karin och Marie. Om du vill komma i kontakt med oss, maila till ekonomi@mjolbybostad.se eller ring på telefonnummer 0142-854 50, välj ekonomi.

I menyn ovan kan du bland annat läsa mer om de olika betalningsalternativ som finns gällande din hyra.

 

TILLFÄLLIGT HYRESSTÖD TILL LOKALHYRESGÄSTER PGA COVID-19

På grund av Covid-19 har Bostadsbolaget beslutat att ge ett tillfälligt hyresstöd till de lokalhyresgäster som verkar inom de branscher som regeringen har specificerat i ” Förslag som skickas till kommissionen – föreslagna branscher att ta emot hyresstöd”.

Rabatten utgör 50 % av den fasta hyran för perioden april-20 till och med juni-20. Rabatten erhålles genom ett avdrag på maj- och junihyran. Rabatten för april regleras retroaktivt på julihyran.

Alla våra lokalhyresgäster som tillhör de branscher som regeringen specificerat har fått ett brev från Bostadsbolaget där de erbjuds att kontakta ekonomiavdelningen för att få del av denna rabatt.