Info gällande in- och utflyttning 1 maj

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har därför valt att stänga vårt huvudkontor för oanmälda besökare. Detta påverkar dig som ska lämna in eller hämta ut nycklar eftersom receptionen är stängd tills vidare. Detta månadsskifte är lite speciellt eftersom den 1 maj är en helgdag. När ett månadsskifte infaller på en helgdag blir det flytt nästkommande vardag, det vill säga måndagen den 4 maj. Vi kommer ha tillfälligt öppet måndagen den 4 maj för in- och utflyttning. Det betyder att du som ska flytta den här dagen inte behöver boka någon tid för att lämna in eller hämta ut nycklar. På grund av rådande omständigheter kommer du att kunna lämna in och ta emot nycklar utomhus.

Du som ska lämna nycklar:
Du måste lämna tillbaka nycklarna till oss under förmiddagen. Senast kl. 12.00 den 4 maj ska nycklarna vara återlämnade till oss.

Du som ska hämta nycklar:
Vi har öppet för nyckelhämtning under eftermiddagen. Du är alltså välkommen att hämta dina nycklar mellan kl. 13.00-16.00. Många av er som hämtar nycklar kommer vanligtvis kl. 13 och eftersom vi vill undvika köbildningar rekommenderar vi att ni som har möjlighet besöker oss senare under eftermiddagen. Om många personer kommer samtidigt kan det vara så att vi begränsar antalet personer i vår reception för att kunna hålla de avstånd som rekommenderas.

Ska du flytta tidigare?
Om det är så att du och den person som flyttar ut eller in har kommit överens om en annan dag för själva flytten än just måndagen den 4 maj så önskar vi att ni meddelar oss detta. Vi vill kontrollera så att den som flyttar ut lämnar in alla nycklar och taggar som tillhör lägenheten och att personen som flyttar in får de nycklar och taggar som hör till lägenheten. För att detta ska gå rätt till önskar vi att ni bokar ett besök hos oss den dagen då ni planerar att er flytt ska ske. För att boka en tid kan ni mejla till info@mjolbybostad.se eller ringa på telefonnummer 0142-85450.

människor som bär in saker i en släpkärra