Information angående in- och utflyttning 1 april

Från och med 1 mars har vi nya rutiner kring inlämning och utlämning av nycklar. Ska du lämna eller hämta nycklar till en lägenhet eller garage i Skänninge/Väderstad eller Mjölby Södra gör du som tidigare – det vill säga lämnar och hämtar nycklarna i vår reception i Mjölby. Du som ska lämna eller hämta nycklar till lägenheter eller garage i Mantorp eller i Mjölby Norra ska istället ta kontakt med din fastighetsvärd för att boka tid för detta. Mer information hittar du nedan.

Inlämning av nycklar
Du som ska lämna in nycklar och har bott i Skänninge/Väderstad eller på Mjölby Södra:
Det är viktigt att du lämnar tillbaka nycklarna till oss under morgonen. Senast kl. 10.00 ska nycklarna vara återlämnade, så att vi kan göra en slutbesiktning. Vi tar emot nycklarna utomhus utanför vår reception på Burensköldsvägen 6 i Mjölby.

Du som ska lämna in nycklar och har bott i Mantorp:
Mejla till infomantorp@mjolbybostad.se och boka in en tid. Innan du flyttar ut vill vi göra en slutbesiktning av lägenheten. I samband med slutbesiktningen kan du lämna nycklar och Tv-box. Det är viktigt att du kommer ihåg att lämna in din tv-box med tre kablar och fjärrkontroll till oss för att inte bli debiterad kostnaden för den.

Du som ska lämna in nycklar och har bott på Mjölby Norra:
Innan du flyttar ut vill vi göra en slutbesiktning av lägenheten. Mejla dina fastighetsvärdar på infonorra@mjolbybostad.se för att boka in en tid. I samband med slutbesiktningen lämnar du in nycklar och Tv-box. Det är viktigt att du kommer ihåg att lämna in din tv-box med tre kablar och fjärrkontroll till oss för att inte bli debiterad kostnaden för den.

Hämtning av nycklar
Du som ska hämta nycklar till en lägenhet eller garage i Skänninge/Väderstad eller Mjölby Södra:
Du är välkommen till vår reception på Burensköldsvägen 6 i Mjölby mellan klockan 14.00-16.00 torsdag 1 april. Många av er som flyttar kommer vanligtvis klockan 14:00. Eftersom vi vill undvika köbildning rekommenderar vi att ni som har möjlighet besöker oss senare under eftermiddagen. Vi tar bara emot en (1) person i taget i vår reception. Glöm inte att ta med dig en giltig legitimation.

Du som ska hämta nycklar till en lägenhet eller garage i Mantorp:
Du är välkommen att hämta dina nycklar på eftermiddagen den 1 april på områdeskontoret i Mantorp. Det ligger på Vetavägen 2, ingång på baksidan. Vi vill att du mejlar infomantorp@mjolbybostad.se för att boka in en tid. Vi tar emot en person i taget och du får stå utomhus och vänta på din tur. Glöm inte att ta med dig en giltig legitimation.

Du som ska hämta nycklar till en lägenhet eller garage på Mjölby Norra:
Du är välkommen att hämta dina nycklar på eftermiddagen den 1 april. De lämnas ut på områdeskontoret på Prästgårdsliden 12, vid vändplatsen. Du måste boka in en tid för att kunna hämta dina nycklar. Vi vill att du mejlar till infonorra@mjolbybostad.se Vi tar emot en person i taget och du får stå utomhus och vänta på din tur. Glöm inte att ta med dig en giltig legitimation.

Är du sjuk eller tillhör en riskgrupp?
Eftersom det är många som flyttar på en och samma dag önskar vi att du som är sjuk eller tillhör en riskgrupp stannar hemma. För att ändå kunna lämna in eller hämta ut nycklarna kan någon annan göra detta åt dig. Vi vill att du i förväg berättar för oss vem det är som kommer för att hämta ut nycklarna så att vi vet att vi lämnar ut nycklarna till rätt person. Du kan meddela oss detta genom att mejla till info@mjolbybostad.se eller ringa oss på telefonnummer 0142-85450.

nyckelutlämning på prästgårdsliden