Information till dig som flyttar 1 maj

Vi närmar oss maj och i vanlig ordning är det många som flyttar vid månadsskiftet. Eftersom den 1 maj ligger på en lördag i år innebär det att samtliga kontrakt som avslutas eller startar 1 maj 2021 får utflyttning och inflyttning  måndag den 3 maj istället.  Här hittar du all information om var du ska hämta eller lämna dina nycklar.  Är du osäker på vilket område ditt garage eller lägenhet tillhör? Klicka här för mer information.

Inlämning av garage- och/eller lägenhetsnycklar som tillhör område:

Mjölby Södra:
Det är viktigt att du lämnar tillbaka nycklarna till oss under morgonen. Senast klockan 10.00 ska nycklarna vara återlämnade, så att vi kan göra en slutbesiktning. Vi tar emot nycklarna utomhus utanför vår reception på Burensköldsvägen 6 i Mjölby.

Skänninge/Väderstad:
Nycklarna lämnas in mellan klockan 08.00-10.00 vid områdeskontoret på Lilla Vallgatan 4 i Skänninge. Vi tar emot nycklarna utomhus. Det är viktigt att du kommer ihåg att lämna in din tv-box med tre kablar och fjärrkontroll till oss för att inte bli debiterad kostnaden för den.

Mantorp:
Mejla till infomantorp@mjolbybostad.se och boka in en tid. Innan du flyttar ut vill vi göra en slutbesiktning av lägenheten. I samband med slutbesiktningen kan du lämna nycklar och Tv-box. Det är viktigt att du kommer ihåg att lämna in din tv-box med tre kablar och fjärrkontroll till oss för att inte bli debiterad kostnaden för den.

Mjölby Norra:
Nycklarna lämnas i det uppmärkta brevinkastet på områdeskontoret senast klockan 10.00 på avflyttningsdagen. Använd det förtryckta kuvertet du får från oss. Områdeskontoret ligger på Prästgårdsliden 12 vid vändplatsen. När du har flyttat ut gör vi en städbesiktning. Om du vill vara med på städbesiktningen, mejla dina fastighetsvärdar på infonorra@mjolbybostad.se för att boka in en tid. I samband med städbesiktningen kan du lämna in nycklarna. Det är viktigt att du städar ordentligt, och att du lämnar din tv-box med tre kablar och fjärrkontroll i lägenheten för att inte bli debiterad.

Hämtning av garage- och/eller lägenhetsnycklar som tillhör område:

Mjölby Södra:
Du är välkommen att hämta dina nycklar mellan klockan 14.00-16.00 i Bostadsbolagets reception på Burensköldsvägen 6 i Mjölby. Många av er som flyttar kommer vanligtvis klockan 14:00 och eftersom vi vill undvika köbildning rekommenderar vi att ni som har möjlighet besöker oss senare under eftermiddagen. Vi tar emot en person i taget i vår reception. Vi ber dig ha tålamod, det kan innebära att du får stå i kö utomhus i väntan på din tur. Glöm inte att ta med dig en giltig legitimation.

Skänninge/Väderstad:
Du är välkommen att hämta dina nycklar på eftermiddagen den 3 maj. De hämtas vid områdeskontoret på Lilla Vallgatan 4 i Skänninge. Du måste boka in en tid för att kunna hämta dina nycklar. Vi vill att du mejlar till info@mjolbybostad.se för att boka in en tid. Vi tar emot en person i taget och du får stå utomhus och vänta på din tur. Glöm inte att ta med dig en giltig legitimation.

Mantorp:
Du är välkommen att hämta dina nycklar på eftermiddagen den 3 maj på områdeskontoret i Mantorp som ligger på Vetavägen 2, ingång på baksidan. Vi vill att du mejlar infomantorp@mjolbybostad.se för att boka in en tid. Vi tar emot en person i taget och du får stå utomhus och vänta på din tur. Glöm inte att ta med dig en giltig legitimation.

Mjölby Norra:
Du är välkommen att hämta dina nycklar på eftermiddagen den 3 maj mellan klockan 14:00-15:30. Nycklarna lämnas ut på områdeskontoret på Prästgårdsliden 12, vid vändplatsen. Vi tar emot en person i taget och vi ber dig stå utomhus och vänta på din tur. Glöm inte att ta med dig en giltig legitimation. Har du inte möjlighet att komma då? Kontakta din fastighetsvärd Claes på telefon 0142-483019 eller Sara på telefon 0142-483006.

Är du sjuk eller tillhör en riskgrupp?
Eftersom det är många som flyttar på en och samma dag önskar vi att du som är sjuk eller tillhör en riskgrupp stannar hemma. För att ändå kunna lämna in eller hämta ut nycklarna kan någon annan göra detta åt dig. Vi vill att du i förväg berättar för oss vem det är som kommer för att hämta ut nycklarna så att vi vet att vi lämnar ut nycklarna till rätt person. Du kan meddela oss detta genom att mejla till info@mjolbybostad.se eller ringa oss på telefonnummer 0142-85450.

Nycklar i händer