Information till er som flyttar 1 augusti

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har därför valt att stänga vårt huvudkontor för oanmälda besökare. Detta påverkar dig som ska lämna in eller hämta ut nycklar eftersom receptionen är stängd tills vidare. Vi kommer ha tillfälligt öppet måndagen den 3 augusti för in- och utflyttning. Det betyder att du som ska flytta den här dagen inte behöver boka någon tid för att lämna in eller hämta ut nycklar. På grund av rådande omständigheter kommer du att kunna lämna in och ta emot nycklar utomhus.

Du som ska lämna nycklar:
Du måste lämna tillbaka nycklarna till oss under förmiddagen. Senast kl. 12.00 den 3 augusti ska nycklarna vara återlämnade till oss.

Du som ska hämta nycklar:
Vi har öppet för nyckelhämtning under eftermiddagen. Du är alltså välkommen att hämta dina nycklar mellan kl. 13.00-16.00. Många av er som hämtar nycklar kommer vanligtvis kl. 13 och eftersom vi vill undvika köbildningar rekommenderar vi att ni som har möjlighet besöker oss senare under eftermiddagen. Om många personer kommer samtidigt kan det vara så att vi begränsar antalet personer i vår reception för att kunna hålla de avstånd som rekommenderas.

Ska du flytta tidigare?
Om det är så att du och den person som flyttar ut eller in har kommit överens om en annan dag för själva flytten än just måndagen den 3 augusti så önskar vi att ni meddelar oss detta. Vi vill kontrollera så att den som flyttar ut lämnar in alla nycklar och taggar som tillhör lägenheten och att personen som flyttar in får de nycklar och taggar som hör till lägenheten. För att detta ska gå rätt till önskar vi att ni bokar ett besök hos oss den dagen då ni planerar att er flytt ska ske. För att boka en tid kan ni mejla till info@mjolbybostad.se eller ringa på telefonnummer 0142-85450.

Tv-box?
Om du har en tv-box från Telia som du tidigare har hämtat ut hos oss ska denna lämnas in till oss i samband med att du lämnar in dina nycklar. Det är viktigt att du kommer ihåg att lämna in din tv-box med tre kablar och fjärrkontroll till oss för att inte riskera att bli debiterad kostnaden för den.

Har du frågor?
Om du har övriga frågor kring hur vi kan lösa nyckelinlämningen eller nyckelhämtningen kan du kontakta oss så att vi tillsammans kan hitta en lösning för dig. Du kan mejla oss på info@mjolbybostad.se eller ringa oss på telefonnummer 0142-85450 så hjälper vi dig.

Tillsammans kan vi minska smittspridningen!

kvinna bär låda