Månadsskiftet Januari 2021

Vi fortsätter att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har därför delvis öppet utomhus för dig som ska flytta till eller från oss i januari. Eftersom 1 januari är en helgdag, som dessutom infaller på en fredag, betyder det att dagen för nyckelinlämning och nyckelhämtning blir på måndagen den 4 januari.

Du som ska lämna nycklar:
Du måste lämna tillbaka nycklarna till oss under förmiddagen. Senast kl. 10.00 måndag den 4 januari ska nycklarna vara återlämnade till oss.

Du som ska hämta nycklar:
Vi har öppet för nyckelhämtning under eftermiddagen. Du är alltså välkommen att hämta dina nycklar mellan kl. 14.00-16.00. Många av er som hämtar nycklar kommer vanligtvis kl. 14.00 och eftersom vi vill undvika köbildningar rekommenderar vi att ni som har möjlighet besöker oss senare under eftermiddagen. Vi kommer tillåta att två personer är inne i vår reception samtidigt, resten står i en kö utanför entrén. Tänk på att hålla avstånd!

Ska du flytta tidigare?
Om det är så att du och den person som flyttar ut eller in har kommit överens om en annan dag för själva flytten än just måndagen den 4 januari så önskar vi att ni meddelar oss detta. Vi vill kontrollera så att den som flyttar ut lämnar in alla nycklar och taggar som tillhör lägenheten och att personen som flyttar in får de nycklar och taggar som hör till lägenheten. För att detta ska gå rätt till önskar vi att ni bokar ett besök hos oss den dagen då ni planerar att er flytt ska ske. För att boka en tid kan ni mejla till info@mjolbybostad.se eller ringa på telefonnummer 0142-85450.

Tv-box?
Om du har en tv-box från Telia som du tidigare har hämtat ut hos oss ska denna lämnas in till oss i samband med att du lämnar in dina nycklar. Det är viktigt att du kommer ihåg att lämna in din tv-box med tre kablar och fjärrkontroll till oss för att inte riskera att bli debiterad kostnaden för den.

Har du frågor?
Om du har övriga frågor kring hur vi kan lösa nyckelinlämningen eller nyckelhämtningen kan du kontakta oss så att vi tillsammans kan hitta en lösning för dig. Du kan mejla oss på info@mjolbybostad.se eller ringa oss på telefonnummer 0142-85450 så hjälper vi dig.

Tillsammans kan vi minska smittspridningen!

entrén till bostadsbolaget