Ny rutin för direkt-lägenheter fr o m 1 maj

Från och med 1 maj ändrar vi våra rutiner kring våra direkt-lägenheter. De nya rutinerna innebär att när vi publicerar direkt-lägenheter så gör vi det vardagar kl. 10.00, istället för enbart på tisdagar. Vi ändrar också till att du som sökande enbart behöver göra en intresseanmälan på den lediga lägenheten och att vi enligt turordningen kan avgöra vem som är först i kön. Tidigare har du som sökande behövt ringa oss efter att du lämnat din intresseanmälan och att den som ringer först har varit först i kön. Detta slipper du alltså med den nya rutinen. Den som är först med att anmäla sitt intresse på de direkt-lägenheter som vi publicerar kommer att kontaktas av bobutiken för visning av lägenheten.

Den nya rutinen kommer inte innebära att vi får fler direkt-lägenheter, men förhoppningsvis underlättar det då vi kan publicera dessa lägenheter snabbare och att ni slipper ringa oss i samband med intresseanmälan.

Vill du ha mer information får du gärna kontakta bobutiken. Du kan mejla oss på bobutik@mjolbybostad.se eller ringa oss på telefonnummer 0142-85454.