Nygamla ansikten ute på våra områden

Från och med måndag 2 november får våra hyresgäster ett par nygamla ansikten att bekanta sig med. ”Ibland är det bra att blanda om lite i våra områdesteam, det blir ett naturligt sätt för våra fastighetsskötare att vidareutveckla sig och komma på nya arbetssätt” säger Tobias Vinberg som är chef över fastighetsskötseln på Bostadsbolaget i Mjölby. Det är inte bara flera av våra fastighetsskötare som byter områdesteam, även två fastighetsvärdar byter plats.

Den ena av dem är Anders – ny fastighetsvärd på Mjölby Södra. Bor du i något av våra hus på Stora Torget, Magasinsgatan, Kungsvägen 52, Järnvägsgatan, Vintergatan, Lagmansgatan, Bockarpsvägen, Finnstugatan, Burensköldsvägen, Kyrkogatan, Gräsvägen, Grönsaksvägen och Skattegårdsgatan kommer du säkert att stöta på honom. Fastighetsvärdsrollen är ingen ny för Anders som de senast tre åren har arbetat som just detta i Skänninge/Väderstad. ”Ingen dag , är den andra lik i den här rollen, och det är nog det som gör att jag trivs så bra”, säger Anders och fortsätter ”Är det något gällande lägenheten eller sitt bostadsområde man känner att man vill prata med mig om är det bara att ringa!”

Efter drygt ett år som fastighetsvärd i områdesteam Mjölby Södra byter Håkan ort och efterträder Anders i områdesteam Skänninge/Väderstad. ”En ny ort innebär inte bara nya fastigheter att lära känna, nu har jag ett helt gäng hyresgäster att bekanta mig med också” säger Håkan och passar samtidigt på att hälsa nya hyresgäster välkommen att höra av sig med eventuella frågor gällande sitt boende.

Kontaktuppgifter till Anders och Håkan hittar du här.

Personal
Foto på Anders
Bild på Håkan