Kungshöga trygghetsboende, Mjölby
Utbyggnaden av Kungshöga trygghetsboende är i full gång. När allt är färdigt kommer vi att kunna erbjuda ytterligare 24 nyproducerade lägenheter inom konceptet för trygghetsboende.

24 st

Antal lägenheter

1/3-18

Byggstart

1/10-19

Inflyttningsdatum

Kungshöga trygghetsboende, Mjölby
Ett trygghetsboende är en boendeform som riktar sig till den som fyllt 65 år, är folkbokförd i Mjölby kommun, och som av någon anledning vill ha ett tryggare boende. Just nu bygger vi 24 stycken nya lägenheter inom detta koncept på Kungshögagatan 4.

Den gamla mittdelen har rivits och det nya huset byggs i tre våningar. Förutom de nya lägenheterna kommer det att finnas nyrenoverade gemensamhetslokaler och en övernattningslägenhet. Lägenheterna blir moderna och fullt tillgängliga, och huset har givetvis hiss. Eftersom denna boendeform sker i samverkan med Mjölby kommun kommer det att finnas trygghetsvärdar på plats dagtid. När det nya huset är färdigt kommer Kungshöga trygghetsboende att ha hela 69 lägenheter.

Observera att det är en separat kö till våra trygghetsboenden. Om du vill ställa dig i kön gör du detta här på hemsidan eller besöker bobutiken på Burensköldsvägen 6 så hjälper vi dig. Inflyttning i lägenheterna sker 1 oktober 2019.