Radhus på Östra Lundby

På en tomt på Kapellgatan, där det idag bland annat ligger två garagelängor kommer Bostadsbolaget bygga sex lägenheter i radhusform. Varje lägenhet är på 106 kvadratmeter fördelade på 4 rum och kök i två våningsplan.

6 st Antal lägenheter
Senhösten 2021 Byggstart
Årsskiftet 2022-2023 Inflyttning

Nybyggnation av radhuslänga på Östra Lundby, Mjölby

Tänk dig ett eget radhus på rymliga 106 kvadratmeter med egen carportplats! Om ett bara ett par år kan det bli verklighet när Bostadsbolaget bygger nytt på Östra Lundby. Här bor du nära promenadstråk längs vackra Svartån samtidigt som mataffär och simhall finns runt hörnet. Några minuters promenad tar dig till Mjölby centrum där detaljhandel, bibliotek, vårdcentral och mycket annat finns. Resecentrum, med pendeltåg mot Motala, Tranås och Norrköping, når du på ungefär samma tid.

På en tomt på Kapellgatan, där det idag bland annat ligger två garagelängor kommer Bostadsbolaget bygga sex lägenheter i radhusform. Varje lägenhet är på 106 kvadratmeter fördelade på 4 rum och kök i två våningsplan. Varje lägenhet har en carportplats i anslutning till entrén och egen altan på baksidan. Ett drömhem för barnfamiljen!

Markarbeten kommer att påbörjas som tidigast under senhösten 2021 och husen beräknas börjar levereras under slutet av juni 2022 av Götenehus. Husen som ska byggas kallas för Kombohus Småhus. Inflyttning sker till årsskiftet 2022–2023.Bilden visar ett Kombohus Småhus som byggs i Ekängen, Linköping under hösten 2021.