Statsrådet, Mjölby
På Skänningevägen 6 i Mjölby - mest känt som platsen där Bebbes korvkiosk en gång stod - bygger vi ett nytt hus i sju våningsplan. Här kommer man att ha nära till både centrum och den natur som Svartån och Hagaparken erbjuder.

50 st

Antal lägenheter

1/3 -18

Byggstart

1/5 -19

Inflyttningsdatum

Statsrådet, Mjölby
Planerna på att bygga ett hus på tomten där Bebbes korvkiosk en gång stod har funnits länge. Sedan i mars 2018 är byggnationen äntligen igång och i maj 2019 räknar vi med att hyresgästerna kan flytta in. Huset kommer att innehålla totalt 50 lägenheter som är fördelat på 25 stycken 1 rum och kök, 24 stycken 2 rum och kök, och 1 styck 3 rum och kök.

Huset får ett härligt läge med sin närhet till både centrum och grönområden. Lägenheterna kommer att ha ekparkett i rummen, kakel och klinker i badrummet, dusch, och egen tvättmaskin. Det kommer att finnas möjlighet att hyra en egen parkeringsplats och på gården finns förråd för cyklar och barnvagnar.

Lägenheterna låg ute för intresseanmälan under vecka 35 och 36. Just nu pågår tilldelningsarbetet. Om det blir någon lägenhet över som vi inte lyckas hyra ut kommer den eller dessa att publiceras under "Sök ledigt" igen. Håll utkik om du är intresserad!