Vifolka trygghetsboende, Mantorp
Bostadsbolaget bygger 28 nya lägenheter i Mantorp, enligt vårt koncept för trygghetsboende.

28 st

Antal lägenheter

1/6-19

Byggstart

1/12-20

Inflyttningsdatum

Vifolka trygghetsboende, Mantorp
Bostadsbolaget bygger 28 nya lägenheter i Mantorp, enligt vårt koncept för trygghetsboende.

Den nya byggnaden i två plan kommer att placeras mellan Vifolkagården och Riksvägen, med en grönyta mellan hus och väg. Adressen blir Hemvägen 2A-D. Lägenheterna består av ettor, tvåor och treor, från ca 45 kvadratmeter till 67 kvadratmeter. Samtliga lägenheter får inglasad balkong och god tillgänglighet med hiss.

Varje kök är utrustat med diskmaskin och mikrovågsugn som standard. Badrummen blir helkaklade och förberedelse för tvättmaskin finns i samtliga lägenheter. Det finns också en gemensam tvättstuga och förråd för rollatorer och cyklar. På vinden finns ett mindre lägenhetsförråd till varje lägenhet.

Byggnaden kommer att förses med solpaneler som täcker elbehovet för lägenheterna. Hushållselen kommer att ingå i hyran. Bredbandsfiber finns indraget i samtliga lägenheter. Två laddstolpar för elbilar kommer att installeras på den intilliggande, öppna parkeringsplatsen.

Intresset för dessa lägenheter har varit enormt stort. Får vi in några uppsägningar kommer dessa att publiceras som vanligt på vår hemsida.

Linköpingsbaserade byggföretaget Teknikbyggarna är vår upphandlade totalentreprenör och de som bygger huset åt oss.

För mer information kan du ladda hem en informationsbroschyr. Klicka i den röda rutan längre upp på sidan.