Vill du jobba hos oss?

Bostadsbolagets 2.600 lägenheter finns i Mjölby, Skänninge, Mantorp och Väderstad. Vi är ca 50 anställda och 16 av oss finns på vårt huvudkontor i Mjölby och övriga jobbar och är placerade i våra bostadsområden. De olika arbetsområden som finns är bygg, fastighet/förvaltning, ekonomi och uthyrning/reception representerat i olika avdelningar.

Vi tar gärna emot spontanansökningar via vår e-post info@mjolbybostad.se.

medarbetare som går i en trappa

Sommarjobb 2021

Bostadsbolagets 2.600 lägenheter finns i Mjölby, Skänninge, Mantorp och Väderstad. Vi är ungefär 50 anställda och cirka 25 av oss jobbar i våra områdesteam. Vi har fyra områdesteam, två i Mjölby och ett i Skänninge och ett i Mantorp, som förvaltar och ansvarar för våra lägenheter och områden. Som sommarjobbare hos oss arbetar du i ett av våra fyra områdesteam. Huvudsakliga arbetsuppgifter är yttre skötsel, gräsklippning och ogräsrensning samt trappstädning. Att hålla rent och snyggt och skapa en trivsam miljö i boendet är viktigt i arbetet hos oss.

Vi erbjuder sommarjobb under två arbetsperioder V 25-28 (start 21 juni) och V 29–32 (start 19 juli)

Vem är du?

Vi tror du är en framåt person som inte är rädd för att hugga i, samt att du trivs att arbeta tillsammans med andra för att gemensamt nå målen.

Kvalifikationer

Vi söker dig fyller minst 16 år under 2021 och som vill och kan hjälpa oss under sommaren. Mopedkörkort (klass 1) är en merit.

Ytterligare information

Mer information om tjänsten lämnas av  Tobias Vinberg som är chef över fastighetsskötseln hos oss. Du når honom på telefon 0142-48 34 50 eller genom att mejla till tobias.vinberg@mjolbybostad.se

Skicka din ansökan med personligt brev och CV, till oss senast fredag 26 mars och ange vilken/vilka perioder som du söker sommarjobb. Urval sker dock löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut. Märk din ansökan med ”Sommarjobbare” och mejla den till annki.nilsson@mjolbybostad.se  Använd en mejladress som du kollar då och då eftersom det händer att vi kontaktar dig den vägen.

Välkommen att söka redan idag!

Sommarjobbare som rensar ogräs