Vill du jobba hos oss?

Bostadsbolagets 2600 lägenheter finns i Mjölby, Skänninge, Mantorp och Väderstad. Vi är ca 50 anställda och 16 av oss finns på vårt huvudkontor i Mjölby och övriga jobbar och är placerade i våra bostadsområden. De olika arbetsområden som finns är bygg, fastighet/förvaltning, ekonomi och uthyrning/reception representerat i olika avdelningar.

Välkommen med en spontanansökan genom att mejla till info@mjolbybostad.se 

Vår hantverksgrupp växer och nu utökar vi med fler tjänster!

Golvläggare med kundfokus

Är du en erfaren och självgående golvläggare som vara del av en organisation i förändring och där du vill vara med att utveckla våra arbetssätt? Bostadsbolaget söker nu golvläggare med ansvar att utföra reparation i och utanför våra fastigheter inom byggserviceområdet.

Om Bostadsbolaget
Bostadsbolaget i Mjölby är ett helägt kommunalt bolag som äger, förvaltar och utvecklar ca 2600 lägenheter i Mjölby, Mantorp, Skänninge och Väderstad. Visionen är Världsvan och hemkär, och vi är stolta över att 91 procent av våra hyresgäster kan rekommendera oss till andra. Vi är en attraktiv hyresvärd och aktiv fastighetsägare som genom hållbar förvaltning, förvärv och nyproduktion möter framtidens behov och utmaningar. Företaget har drygt 40 medarbetare med en omsättning på 180 miljoner.

Att jobba hos oss
Mjölby kommun siktar mot 30 000 invånare och intresset för Bostadsbolagets lägenheter är stort. Bostadsbolaget står inför en spännande period de närmaste åren med ett omfattande nyproduktionsprogram samt att vi vill ta klivet framåt och satsa på vår hantverkargrupp så att vi kan utföra mer arbete i egen regi. Vi erbjuder dig ett omväxlande jobb med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och andra kommer du att trivas hos oss på Bostadsbolaget.

Arbetsuppgifter
Som golvläggare blir du en del av Bostadsbolagets hantverkargrupp inom Fastighetsservice, som idag har kompetenser inom snickeri, VVS, måleri och el och som ansvarar för reparationer och renovering av fastigheter och dess lägenheter. I denna roll har du ett brett kontaktnät med interna kollegor, externa entreprenörer och hyresgäster. Du kommer att ansvara för mindre renoveringar men också totalrenoveringar av lägenheter. Som golvläggare förväntas du självständigt genomföra reparationer av både större och mindre karaktär så som golvläggning av enskilda utrymmen, men även hela lägenheter. Då vi även utför renoveringar av badrum är det meriterande om du har våtrumsutbildning.

Kvalifikationer
Vi söker dig med gymnasieutbildning och minst ett par års erfarenhet av att arbeta som golvläggare. Du har goda kunskaper i svenska, god datavana samt B-körkort.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du serviceinriktad och visar ett genuint intresse för kunder och samarbetspartners. Du har god samarbetsförmåga och delar med dig av information och expertis för att uppnå önskat resultat. För att bli framgångsrik i rollen så är du social, har lätt för att ta kontakt med andra människor samtidigt som du kan planera och prioritera ditt arbete självständigt. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Information och sista ansökningsdag
Ytterligare uppgifter om tjänsten lämnas av chefen för Fastighetsservice Mattias Geewe, tfn 0142–483025. Välkommen med din ansökan till oss senast 30 november 2019 till Ann-Christine Nilsson; e-post annki.nilsson@mjolbybostad.se. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, sök tjänsten så snart som möjligt.