Vill du jobba hos oss?

Bostadsbolagets 2600 lägenheter finns i Mjölby, Skänninge, Mantorp och Väderstad. Vi är ca 40 anställda och 16 av oss finns på vårt huvudkontor i Mjölby och övriga jobbar och är placerade i våra bostadsområden. De olika arbetsområden som finns är bygg, fastighet/förvaltning, ekonomi och uthyrning/reception representerat i olika avdelningar.

 

Bostadsbolaget söker sommarjobbare

Kort om Bostadsbolaget
Mjölby kommun växer och vi närmar oss visionen 30 000 invånare. Det byggs nya bostäder samt skapas nya arbetstillfällen och intresset för Bostadsbolagets 2 600 lägenheter är stort. Bostadsbolaget erbjuder varierande boendemiljöer i flera av kommunens tätorter. Vi är en attraktiv hyresvärd och en aktiv fastighetsägare som genom hållbar förvaltning, renovering och nyproduktion möter framtidens behov och utmaningar.

Bostadsbolagets 2600 lägenheter finns i Mjölby, Skänninge, Mantorp och Väderstad. Vi är ungefär 40 anställda och ca 25 av oss jobbar i våra områdesteam. Vi har fyra områdesteam, två i Mjölby och ett i Skänninge och ett i Mantorp. Det är de som förvaltar och ansvarar för våra lägenheter och områden.

Arbetsuppgifter
Som sommarjobbare hos oss deltar du i ett av våra fyra områdesteam. Huvudsakliga arbetsuppgifter är yttre skötsel, gräsklippning och ogräsrensning samt trappstädning men även uppgifter som att hålla rent och snyggt så vi håller trivsam miljö i boendet är viktigt i arbetet hos oss. Vi har två arbetsperioder V 25-28 (start 17 juni) och V 29 – 32 (start 15 juli), där vi erbjuder sommarjobb. Mopedkörkort (klass 1 eller 2) är en merit.

Vem är du?
Vi tror du är en framåt person som inte är rädd att hugga i, samt att du trivs att arbeta tillsammans med andra för att gemensamt nå målen.

Kvalifikationer
Vi söker dig fyller minst 16 år under 2019 och som vill och kan hjälpa oss under sommaren.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av chefen för fastighetsskötseln, Tobias Vinberg, 0142-48 34 50, tobias.vinberg@mjolbybostad.se.

Skicka din ansökan, personligt brev och CV, till oss senast fredag 29 mars och ange vilken/vilka perioder som du söker sommarjobb. Urval sker dock löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut. Märk din ansökan med ”Sommarjobbare” och mejla den till annki.nilsson@mjolbybostad.se. Välkommen att söka redan idag!