Vill du jobba hos oss?

Bostadsbolagets 2600 lägenheter finns i Mjölby, Skänninge, Mantorp och Väderstad. Vi är ca 50 anställda och 16 av oss finns på vårt huvudkontor i Mjölby och övriga jobbar och är placerade i våra bostadsområden. De olika arbetsområden som finns är bygg, fastighet/förvaltning, ekonomi och uthyrning/reception representerat i olika avdelningar.

Välkommen med en spontanansökan genom att mejla till info@mjolbybostad.se 

Lediga jobb just nu

Vill du ha ett omväxlande arbete med service i fokus?

Bostadsbolaget i Mjölby utökar team Mjölby Södra och söker nu ytterligare en fastighetsvärd. Tjänsten är heltid och med tillträde 1 september.

Kort om Bostadsbolaget
Mjölby kommun siktar mot 30 000 invånare och intresset för Bostadsbolagets 2600 lägenheter är stort. Bostadsbolaget erbjuder attraktiva boendemiljöer och bidrar till ökad inflyttning till kommunen. Vår vision är världsvan och hemkär, och vi är stolta över att drygt 90 procent av våra hyresgäster kan rekommendera oss till andra. Vi är en ansvarsfull och aktiv hyresvärd som genom hållbar förvaltning, förvärv och nyproduktion möter framtidens behov och utmaningar.

Arbetsuppgifterna
Bostadsbolaget har fyra skötselområden, Mjölby Södra, Mjölby Norra, Mantorp och Skänninge/Väderstad där vi arbetar i olika områdesteam och som består fastighetsskötare och fastighetsvärdar. Fastighetsvärden är hyresgästernas kontaktperson i frågor som rör deras boende hos Bostadsbolaget. De viktigaste uppgifterna i rollen som fastighetsvärd är att se till att hyresgästerna får den service de behöver, att de trivs och känner sig trygga i sitt boende.

Som fastighetsvärd har du samordningsansvar för arbetet inom områdesteamet. Du ska bl.a. arbeta med boendefrågor, genomföra bomöten, utföra och fördela arbetet med reparationer, yttre och inre skötsel, kontering av fakturor, hantera in- och utflyttningsprocessen med ansvar för lägenhetsbesiktningar, debitering av skador och genomföra beställningar. I arbetsuppgifterna ingår även att hantera störningsärenden i det första steget, dvs. muntlig tillsägelse och upplysning av gällande ordningsregler. Du blir en av två fastighetsvärdar som ansvarar för Mjölby Södra.

Vem är du?
Du är positiv och har hög social kompetens. Tjänsten som fastighetsvärd ställer krav på att du är ansvarstagande, engagerad, flexibel och serviceinriktad. Du är bra på att samarbeta och uppskattar att arbeta tillsammans i team för att göra våra hyresgäster nöjda.

Kompetens och erfarenhet
Vi ser att du har kompetens och erfarenhet inom kundbemötande och reparationer/skötsel av fastigheter. Erfarenhet från fastighets- eller servicebranschen är en merit. Du bör ha gymnasieutbildning eller motsvarande. Du har goda kunskaper i Officepaketet, vana att arbeta med dator/telefon som hjälpmedel och uttrycker dig väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Utbildning inom områden som t.ex. lägenhetsbesiktning kommer att planeras in.

Ytterligare information
Lämnas av Fastighetsskötsel chef Tobias Vinberg, tfn 0142-483450, tobias.vinberg@mjolbybostad.se. Facklig företrädare Fastighets är Ellinor Karlsson, tfn 0142-483004, ellinor.karlsson@mjolbybostad.se. Vill du veta mer om Bostadsbolaget kan du läsa om oss här på hemsidan, www.mjolbybostad.se.

Skicka din ansökan och CV till oss senast fredagen den 19 juli. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut. Märk din ansökan med ”Fastighetsvärd Mjölby Södra” och mejla den till annki.nilsson@mjolbybostad.se eller skicka den per post till adress: Bostadsbolaget i Mjölby AB, Att: Ann-Christine Nilsson, Box 294, 595 23 Mjölby.

Välkommen att söka redan idag!