Ekonomi

Vi som jobbar med ekonomi är Jonas, Karin och Marie.

Ekonomiavdelningens bemanning och semester 2021

Under veckorna 27-31 kommer ekonomiavdelningen att ha begränsad bemanning och vecka 29-30 vara helt obemannad.

Detta innebär att under denna tid uppdateras inte betalningar som kommer in förrän vi har bemanning igen. Så om du har betalat under den här tiden och ser att det ser obetalt ut på Mina Sidor är detta förklaringen. Uppdatering av betalningar görs så fort som möjligt under vecka 31, men vi behöver ett par dagar för att ha systemen helt uppdaterade.

Under semestertiden kommer inga avhysningar/vräkningar att ske. Kronofogden är informerad om detta.

Vet du med dig att du kommer behöva en avbetalningsplan ska du, såsom vår policy säger, ha hört av dig till oss innan hyran eller fakturan är förfallen för att diskutera detta.

Vill du diskutera en avbetalningsplan för augustihyran är det därför egentligen senast fredagen den 29/7 vecka 30 du bör ha hört av dig till oss, men eftersom vi inte har bemanning då utökar vi möjligheten till senast fredagen den 3 augusti.

Har du fått ett inkassokrav finns Alektum Group AB tillgängliga hela sommaren och nås på tel: 031-730 60 75. Du kan göra upp en avbetalningsplan med dem. Har ärendet gått till inkasso är det med dem du gör en eventuell avbetalningsplan.

Vecka 31 har vi åter bemanning men behöver ett par dagar för att få systemen uppdaterade så vi kan ha svårt att svara på frågor direkt på måndagen.

Det går alltid bra att maila oss på: ekonomi@mjolbybostad.se så tar vi hand om ditt mail och besvarar så fort vi kan, men då vi har stängt under veckorna 29 och 30 kommer de mail som inkommer under dessa veckor att besvaras så fort som möjligt vecka 31.

Via telefon nås vi på: 0142-854 50, välj ekonomi.

Jonas, Marie och Karin önskar en skön sommar!