Bostadsbolagets samarbeten 2021

På grund av rådande coronapademi har många aktiviteter som vi planerat tillsammans med våra sponsrade föreningar ställts in. Alla aktuella event hittar du i vår eventkalender – håll utkik där så att du inte missar något.

Vi på Bostadsbolaget är intresserade av samarbeten i Mjölby kommun och sponsrar aktiviteter eller organisationer där våra hyresgäster i sin tur kan få något i utbyte. Våra samarbetspartners kommer även och visar upp sig på Bostadsbolagets dag som vi anordnar i slutet av sommaren. Är din förening eller klubb nyfikna på detta? Läs mer under riktlinjer för sponsring.

Klicka på respektive logga för att komma till föreningens hemsida.

svartåpadel-logga

Svartå Padel Mjölby

Sensommaren 2020 öppnade Svartå Padel upp sina portar nära resecentrum i Mjölby. Det här känns spännande för oss att vara en del av, därför har vi nu inlett ett samarbete med Svartå Padel och hoppas kunna erbjuda våra hyresgäster prova-på tillfälle och även möjligheten att boka upp sig på kurser (obs. begränsat antal platser) under 2021. Vi följer rådande restriktioner och återkommer med mer information gällande detta här på vår hemsida och på Facebook.

logga Mantorp hästsportarena

Mantorp Hästsportarena

Vi kommer under 2021 åter bjuda in till ett dagläger då barn som bor hos oss får spendera en hel dag tillsammans med hästar och skötare på Travskolan. Vi genomförde detta 2020 och det var mycket uppskattat. Vi planerar även för att kunna genomföra en familjedag i samband med V75 i början av juni, men avvaktar gällande restriktionen innan vi kan planera något.

mjölby södra logga

Mjölby Södra IF

Som sponsor till Mjölby Södra IF erbjuder vi gratis fotbollsskola till alla barn födda 2014-2015 och som bor hos oss. Mjölby Södra har även filmat in fyra filmer med tips & tricks du kan träna på hemma. Klicka här för att komma till filmerna.

Mjölby tennisklubb-logga

Mjölby Tennisklubb

Två gånger per år bjuder Bostadsbolaget in alla hyresgäster till Mjölby tennishall för spel och trix tillsammans med tränare. Håll utkik på hemsidan och facebook när det är dags igen.

pingstkyrkan logga

Pingstkyrkan i Mjölby

Tack vare Bostadsbolagets samarbete med Pingstkyrkan erbjuder vi “lov-kul” till våra hyresgäster. Dessa är dock inställda tills vidare.

Mjölby ai ff logga

Mjölby AI/FF

Bostadsbolaget ser fram emot ett spännande 2021 tillsammans med Mjölby AI FF och hoppas att våra planerade samarbeten kommer att kunna genomföras. Håll utkik på vår hemsida och Facebook .

nattvandrarna logga
mantorp handboll logga
mantorps ff-logga
mjölby hockey-logga