Bostadsbolagets samarbeten 2020

På grund av rådande coronapademi har många aktiviteter som vi planerat tillsammans med våra sponsrade föreningar ställts in. Alla aktuella event hittar du i vår eventkalender.

Vi på Bostadsbolaget är intresserade av samarbeten i Mjölby kommun och sponsrar aktiviteter eller organisationer där våra hyresgäster i sin tur kan få något i utbyte. Våra samarbetspartners kommer även och visar upp sig på Bostadsbolagets dag som vi anordnar i slutet av sommaren. Är din förening eller klubb nyfikna på detta? Klicka här för att läsa våra riktlinjer för sponsring.

2020 är igång och nedan listade klubbar och föreningar samarbetar Bostadsbolaget med nu. Klicka på respektive logga för att komma till föreningens hemsida.

Aktiv Skola

Stiftelsen Aktiv Skola arbetar med socialt entreprenörskap. De fokuserar på områdena droger, grooming, hälsa, miljö och mobbning. Vill man skapa en bättre skola går det inte att bortse från dessa områden som är ofrånkomligt förenade med kunskapsinhämtning och elevernas möjligheter till en positiv utveckling. Tyvärr kommer dessa frågor ofta i skymundan på grund av ekonomiska prioriteringar, och därför har vi valt att kostnadsfritt erbjuda utbildningsmaterial till Sveriges alla skolor.

mantorpstravets logga

Mantorptravet & Travskolan

Bostadsbolaget har under tidigare samarbeten med Mantorpstravet bjudit in hyresgästerna till en familjedag full med trav, travtips, aktiviteter för barn och mat. På grund av coronaviruset har travet varit tvungna att köra utan publik så därför blev det ingen familjedag i år. Istället hade vi i juni två uppskattade dagläger på Travskolan där barn som bor hos oss fick spendera en hel dag tillsammans med hästar och skötare på Travskolan.

mjölby södra logga

Mjölby Södra IF

Som sponsor till Mjölby Södra IF erbjuder vi gratis fotbollsskola till alla barn födda 2014-2015 och som bor hos oss. Mjölby Södra har även filmat in fyra filmer med tips & tricks du kan träna på hemma. Klicka här för att komma till filmerna.

mantorp handboll logga

Mantorps IF

Välkommen till Klämmetorpshallen i Mantorp för att se handboll. Fribiljettena finns att hämta i vår reception.

Mjölby tennisklubb-logga

Mjölby Tennisklubb

Två gånger per år bjuder Bostadsbolaget in alla hyresgäster till Mjölby tennishall för spel och trix tillsammans med tränare. Håll utkik på hemsidan och facebook när det är dags igen.

pingstkyrkan logga

Pingstkyrkan i Mjölby

Tack vare Bostadsbolagets samarbete med Pingstkyrkan erbjuder vi “lov-kul” till våra hyresgäster. På påsk-, sommar-, höst- och jullovet anordnar Pingstkyrkan med hoppborg, lekar och annat festligt för alla lovlediga barn. Lov-kul under 2020 har ställts in tills vidare.

Mjölby ai ff logga

Mjölby AI/FF

Som hyresgäst hos oss kan du stötta MAI på varje hemmamatch. Din entrébiljett hämtar du i vår reception. På grund av coronaviruset spelas matcherna utan publik. Istället har Bostadsbolaget varit med och stöttat MAI’s sommarkollo. Två veckor fulla av aktiviteter för barn mellan 9-12 år.

mantorps ff-logga

Mantorps FF

Alla våra hyresgäster har fri entré till A-lagets hemmamatcher. Vi ses i Mantorp!

nattvandrarna logga

Nattvandrarna

Bostadsbolaget stöttar Nattvandrarna så att de kan utöka sin verksamhet  i Skänninge, Mantorp och Mjölby.

mjölby hockey-logga

Mjölby Hockey

Gillar du att gå på hockey? Då är du välkommen till Protrain arena i Mjölby och följa Mjölbys hemmamatcher. Våra planerade aktiviteter ute i våra bostadsområden under våren blev inte av på grund av coronaviruset. Eventuell ny information gällande vårt samarbete uppdateras på hemsidan.