Bostadsbolagets samarbeten 2020

Vi på Bostadsbolaget är intresserade av samarbeten i Mjölby kommun och sponsrar aktiviteter eller organisationer där våra hyresgäster i sin tur kan få något i utbyte. Våra samarbetspartners kommer även och visar upp sig på Bostadsbolagets dag som vi anordnar i slutet av sommaren. Är din förening eller klubb nyfikna på detta? Klicka här för att läsa våra riktlinjer för sponsring.

2020 är igång och nedan listade klubbar och föreningar samarbetar Bostadsbolaget med nu. Klicka på respektive logga för att komma till föreningens hemsida.

Mjölby Hockey

Gillar du att gå på hockey? Då är du välkommen till Protrain arena i Mjölby och följa Mjölbys hemmamatcher. Biljetter hämtar du ut i vår reception. Kommande matcher hittar du i vår eventkalender. Under våren 2020 kommer vi starta ett spännande projekt där hockeyn kommer ut till något av våra bostadsområden. Håll utkik här på hemsidan för mer info!

Mjölby Södra IF

Som sponsor till Mjölby Södra IF erbjuder vi gratis fotbollsskola till alla barn födda 2014-2015 och som bor hos oss. Mjölby Södra kommer även komma ut till våra områden och ordna med lite fotbollsaktiviteter – mer info kommer!

Mjölby AI/FF

Som hyresgäst hos oss kan du stötta MAI på varje hemmamatch. Din entrébiljett hämtar du i vår reception.

Mantorps IF

Välkommen till Klämmetorpshallen i Mantorp för att se handboll. Fribiljettena finns att hämta i vår reception.

Pingstkyrkan i Mjölby

Tack vare Bostadsbolagets samarbete med Pingstkyrkan erbjuder vi “lov-kul” till våra hyresgäster. På påsk-, sommar-, höst- och jullovet anordnar Pingstkyrkan med hoppborg, lekar och annat festligt för alla lovlediga barn. Alla aktiviteter annonseras på vår facebooksida.

Mjölby Tennisklubb

Två gånger per år bjuder Bostadsbolaget in alla hyresgäster till Mjölby tennishall för spel och trix tillsammans med tränare. Håll utkik på hemsidan och facebook när det är dags igen.

Nattvandrarna

Bostadsbolaget stöttar Nattvandrarna så att de kan utöka sin verksamhet  i Skänninge, Mantorp och Mjölby.

Mantorps FF

Alla våra hyresgäster har fri entré till A-lagets hemmamatcher. Vi ses i Mantorp!