Lördagen den 30/11 slutar kabel-tv:n att fungera – Så här installerar du din tevebox från Telia

På lördag (den 30/11) stängs det digitala tv-nätet ner och du som vill se de kanaler som ingår i hyran gör det via en tv-box från Telia (boxen finns i receptionen för dig som ännu inte har hämtat). Beställer du flera TV-kanaler behöver du inte hämta Telia-boxen – du får en egen box från den tjänsteleverantör du väljer. Vi har gjort en instruktionsfilm som beskriver hur du installerar din Teliabox. Klicka här för att komma till Youtube och se filmen.

Viktigt att veta:
Under en övergångsperiod fram till efter nyår kommer SVT-kanaler och TV4 finnas kvar analogt i kabel-tv-nätet, vilket betyder att du kan göra en kanalsökning på TV:n från söndag 1 december och ha tillgång till TV innan du har installerat boxen till nya fiber-TV:n. Detta är en tillfällig lösning för dig som ännu inte hunnit beställa tv-abonnemang via utsikt.se eller hämtat ut Telias tv-box från receptionen.

Läs gärna mer om de nya förändringarna gällande tv-utbudet under ‘Ditt boende* som du hittar i menyvalet här på hemsidan. Du kan också klicka här.

Hand som trycker på en fjärrkontroll