Tips för dig som ska flytta 1 september

👉September är en månad då många flyttar. Här kommer lite tips till dig som ska vidare på nya äventyr månadsskiftet augusti/september.

🧐Har du sagt upp din lägenhet till den 1/9 har du fram till klockan 12.00 den dagen att lämna in dina lägenhetsnycklar till vår reception. Eftersom 1/9 är på en söndag har du rätt att behålla dina nycklar till klockan 12.00 nästkommande vardag – alltså måndag 2/9. Receptionen har öppet hela den dagen mellan klockan 7:30-16:00. Vill du lämna in nycklarna tidigare går det bra, vi lämnar INTE ut några nycklar tidigare till nästa hyresgäst utan ditt medgivande.

🤓Skulle du ändå tycka det är ok för nästa hyresgäst att hämta ut nycklarna en eller ett par dagar tidigare, vill vi att du skriver på en fullmakt i samband med nyckelinlämningen. Fullmakten finns i receptionen och den ger oss rätt att lämna över nycklarna till den nya hyresgästen tidigare än enligt avtalet.

😇Observera att vi även vill få in eventuella tvättlås, tvättlåsnycklar och taggar. Får vi inte in alla nycklar debiteras du för ett cylinderbyte.

🤠Innan du lämnat in nycklarna ska lägenheten vara tömd och städad. Kom ihåg att även tömma vinds- eller källarförråd som tillhör lägenheten.

😃Lycka till i ditt nya boende!

fyra glada vänner
kvinna som bär låda
fyra glada vänner